Navigatie overslaan
Dit doen we Stroomlijn je Support en Beheer. Zo werkt het gewoon beter.

Dit doen we

IT-systemen moeten voor jou werken, niet andersom. Wij versterken je Support en Beheer op de momenten dat het nodig is. Bijvoorbeeld bij uitdagende projecten, ziekteverzuim of piekmomenten. Wat de reden ook is, je kunt bouwen op de IT-professionals van OFIFTY. Onze focus ligt op de IT-omgevingen van Microsoft, VMware en Citrix, maar we kunnen meer. Veel meer. Welke plus aan IT-capaciteit heeft jouw organisatie tijdelijk nodig?

Wat we doen

+ in je vaste team

Even een gat in je IT-team? We maken je team compleet met de ontbrekende schakel.

+ voor precies die kennis

Specifieke IT-kennis of -vaardigheden nodig? Wij komen brengen wat er nog mist.

+ voor precies die kennis

Drukke periode voor de boeg? Onze IT-professionals zetten hun schouders eronder.

Onze kennis

We kunnen heel veel, maar niet alles. Daar zijn we eerlijk en helder over. Dit zijn de systemen en omgevingen waar onze IT-professionals sowieso alles over weten.

Onze collegae werken o.a. voor:

Quote door Pieter van der Valk

Als je als ICT afdeling self supporting bent, en door omstandigheden toch plotseling externe ondersteuning zoekt, of extern advies, vind ik het belangrijk dat met een leverancier te doen die denkt als partner: dus meedenkt in de oplossing van het probleem. Een partner kent ook de organisatie, en kan mensen leveren die niet alleen de juiste kennis hebben, maar ook de instelling die bij de vragende organisatie past. Bovendien ontstaat dan een vertrouwen waarin creatieve oplossingen kunnen ontstaan. Zo ken ik OFIFTY; OFIFTY kent mij, en ik ken OFIFTY.

Peter Jager
Teammanager informatie
Gemeente De Fryske Marren

Onze ervaring met OFIFTY is erg goed. We maken al een tijd gebruik van een van hun mensen voor de bemanning van onze servicedesk. Dit bevalt uitstekend, naast de kennis en kunde van Leander is hij ook gezellig. OFIFTY is ook soepel, zo wilde ik een keer Leander ook graag op de vrijdag (hij werkt
hier van maandag t/m donderdag) en ook dit was zo geregeld ook al vroeg ik dit pas op het laatste moment.

Jan de Vries
Teamleider ICT
Kredietbank Nederland

Als Seven Stars zorgen wij vanuit onze rol als IT-flexregiseur dat het inhuurproces van A tot Z ingeregeld is voor onze klanten. Voor het invullen van onze aanvragen en optimale dienstverlening zijn wij hierbij afhankelijk van specialistische partijen met de juiste kennis en expertise. De IT professionals die wij voorstellen, hebben naast de juiste kennis en ervaring ook de juiste soft skills. Precies voor die profielen is OFIFTY voor ons een betrouwbare regionale partner met kwalitatief goede ICT-specialisten in dienst waar wij graag mee samen werken. OFIFTY kenmerkt zich door korte lijnen, een no-nonsens mentaliteit en eerlijke afspraken.

Rene Kleine
Senior Accountmanager
Sevenstars

Al enkele jaren ondersteunt HTX automatisering / OFIFTY met goed opgeleide, kundige professionals het netwerkbeheer van De Nieuwe Kolk (DNK) in Assen.  De lijnen tussen DNK en HTX automatisering / OFIFTY zijn altijd kort en dat werkt heel prettig. Wat opvalt is dat interim professionals van HTX automatisering / OFIFTY zich in enkele dagen al 1 voelen met de organisatie en vanuit hun expertise en enthousiasme altijd net een paar stappen meer zetten dan andere partijen doen. De kracht van de professionals om ook vanuit hun vakgebied mee te denken en ons te adviseren geeft ons nieuwe inzichten. Het noopt ons vaak tot nadenken over hoe we een nog betere, mooiere ICT omgeving voor DNK kunnen realiseren en dat houdt ons allemaal scherp. Hoe mooi en fijn is dat. Dank!

Henk van de Beek
Hoofd ICT
DNK

Daarom OFIFTY

Werken met een vast team van IT-professionals

Een nuchtere blik en een persoonlijke aanpak

Plezier in wat we doen, kennen en kunnen